• Ferslev Skole

Juleklippedag fredag den 28. november

Nyhed billede
Tusind tak for en rigtig hyggelig juleklippedag. Her er lidt billeder fra den fælles afslutning i hallen. Her startede de tre ældre nisser festen med at give et par numre, stærkt efter fulgt af vores dygtige skole kor. Vi sluttede dagen af med en stor fælles dans til Bjældeklang.

• Ann Tomra den 13-01-2015
    Indskrivning skoleåret 2015/2016

Nu er det tid til at indskrive børn til skoleåret 2015/2016. Derfor sender skolen i starten af uge 4 indmeldelsespapirer, som digital post til alle forældre, der har børn, som skal begynde i skole.

Skolen holder informationsmøde mandag den 26. januar 19 - 21 i personalerummet

Indskrivningen er digital. Man indskriver børn til:

skole på www.indskrivning.dk
    skolefritidsordning (DUS) på www.pladsanvisning-online.dk

På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om skoleindskrivning http://www.aalborg.dk/skole/-og-uddannelse/skole/skolestart

Kontakt skolens kontor hvis du har spørgsmål til indskrivningen.

Sidste frist for at indskrive børn i skole er mandag den 2. februar 2015

Birgit Nielsen den 30-01-2015
    Gode gerninger

Ferslev Skole har samlet på gode gerninger til Danmarksindsamlingen. Det er blevet til 14.275 kr, som Legofonden donerer til indsamlingen. Godt gået!