• Ferslev Skole

3. årgang i Aalborg ZOO

Som opstart på et N/T forløb om skoven og skovens dyr, så var 3. årgang en tur i Aalborg Zoo.

Nyhed billede
På en fantastisk solbeskinnet onsdag, skulle et N/T forløb omhandlende skoven og skovens dyr tages hul på i 3. klasse. Hvilken bedre måde findes der, end at tage en tur i Aalborg Zoo? For at lære om den danske skovs dyr, så valgte vi at tage 3. klasserne en tur med i Aalborg Zoo.

Vejret var fantastisk, og det var selvfølgelig med til at gøre dagen helt speciel. På skift blev begge klasser undervist af skoletjenesten, hvor emnet var skovens dyr. Her lærte eleverne om pindsvinet, flagermusen, mår-familien og mange andre af skovens dyr. Desuden blev der også fremvist lidt levende dyr, som dog var lidt mindre danske. Her var det nemlig to fritter, en kongesnog og en pyton.

Havens dyr blev flittigt besøgt af eleverne, men det var nu så almindelige dyr som gederne der var de mest eftertragtede. Dagen blev afsluttet med madpakker ved legepladsen, hvorefter børnene fik brændt det sidste krudt af på legepladsen.

Tak til 3. årgang for en rigtig god dag!
Sara, Kristine og Daniel

Ingen aktuelle opslag
  • 29-04-2015
    18:00-20:00