• Ferslev Skole

Første skoledag 11. august 2014

Nyhed billede
Første skoledag efter sommerferien blev fejret med flag, sang og kagemand, som det er traditionen på Ferslev Skole. Dagen var også starten på en ny skoledag for både elever og personale efter indførelse af folkeskolereformen.
Mange forældre var mødt op og var med til at gøre dagen festlig. Tak for det.
Birgit Nielsen

Birgit Nielsen den 30-10-2014
    Velkommen til juleklippedag den 28. november 2014

Traditionen tro holder vi juleklippedag den sidste hverdag i november - i år den 28/11.
    Eleverne møder som normalt fra 8.00 - 14.00 / 15.00. Der er almindelig undervisningen frem til pausen klokken 9.30.
    Forældre og bedsteforældre er velkomne til at deltage fra klokken 10 og resten af dagen. Vi slutter med juledans i hallen, som vi plejer.

Birgit Nielsen

• Birgit Nielsen den 22-10-2014

Hvordan skal fremtidens skole i Aalborg se ud?
    Vi har brug for din mening.
    Aalborg Kommune har indledt en visionsproces, som skal lokalisere, hvilken vej folkeskolen skal bevæge sig de kommende år.
    Det er meningen at inddrage så mange forældre og børn som overhovedet muligt i at bidrage til visionen for Aalborg Kommunes skoler.
    Læs om processen på www.fremtidensfolkeskole.aalborg.dk
    og deltag i debatten og bidrag med eksempler på god læring for dit barn på
    facebook.com/aalborgkommunesskoler.

• 25-11-2014